Bærekraft

Med fokus på bærekraft

Spak Consultants bærekraftsrådgivningsteam er din pålitelige partner innen bærekraftige forretningsløsninger, dedikert til å hjelpe organisasjoner med å navigere i det komplekse landskapet av bærekraft. Vi tilbyr praktisk og skreddersydd støtte for å hjelpe kundene med å redusere risikoer, fange muligheter og oppfylle forretningsmålene knyttet til bærekraft, uansett hvor de er i sin bærekraftreise. Vårt fokus er på å levere håndgripelige og målbare resultater, støtte kundene våre med å skape langsiktige verdier og samtidig ha en positiv innvirkning på samfunnet og miljøet.
aws
aws
aws

Tjenester innen bærekraft

Strategi og planlegging

Vi samarbeider med våre kunder for å utvikle tilpassede bærekraftsstrategier i tråd med deres verdier og forretningsmål. Fra å sette ambisiøse bærekraftsmål til å utforme implementeringsplaner, sikrer vi at våre kunder er utstyrt med det riktige veikartet for suksess.

Rapportering og compliance

Vi veileder våre kunder gjennom det komplekse landskapet med bærekraftsrapportering og overholdelse. Fra å utvikle omfattende bærekraftsrapporter til å sikre overholdelse av internasjonale standarder og rammeverk, hjelper vi organisasjoner med å kommunisere sin bærekraftytelse effektivt og oppfylle regulatoriske krav.

Samfunnsansvar og menneskerettigheter

Bygg inn menneskerettigheter i virksomheten din for å beskytte mot enhver negativ innvirkning på mennesker. Vi hjelper deg med å overholde regulatoriske menneskerettighetskrav til due diligence og sikre ansvarlig forsyningskjedestyring.

Klimatforandringer

Vi støtter våre kunder på ulike nivåer, inkludert for eksempel klimastrategier og veikart, fremdriftsovervåking og rapportering samt strategisk klimamålsetting (f.eks. SBTi) og definisjon av klimarelaterte KPIer.

Vil du vite mer?

Legg igjen navn og telefonnummer så tar vi kontakt for mer info om våre tjenester.
marielle-profile.jpg
"Bærekraft innen IT er et område som blir stadig viktigere for alle organisasjoner. Spak Consultants har lang erfaring innenfor arbeid med bærekraft, innenfor flere områder."
-
Marielle - Bærekraftsspesialist