Utsikt fra kontoret

Om Spak Consultants

Fra dypeste Telemark, leverer Spak Consultants AS spesialistkompetanse innenfor skyteknologi, Devops og utvikling, med fokus på de tunge teknologiske oppgavene. Med en hands-on tilnærming og stor faglig tyngde, i tillegg til en kundeportefølje som inkluderer noen av Norges største selskaper innen bl.a. bank og finans, media-, transport- og helsesektoren, er våre kunder sikret høy kompetanse og stor gjennomføringsevne.

Bakgrunn

Spak Consultants AS ble stiftet i 2015, av IT-gründer Andreas Spak, som med 15 års fartstid som konsulent for noen av Norges ledende selskaper i både privat og offentlig sektor, så behovet for spisskompetanse innen Devops og sky-teknologi. Spak Consultants er et familieeid selskap med langsiktige visjoner om å være en spydspiss for kompetanse innen skyteknologi i fremtiden.

Vår visjon

Spak Consultants har som målsetning å tilby sine kunder spisskompetanse innen Devops og skyteknologi, som inkluderer alt fra hands-on oppgaver som utvikling av applikasjoner, til rådgivning og konsultasjon. Som et lite selskap kan vi tilby våre kunder tett oppfølging og personlig kundebehandling.

Ansatte

mateo-profile.jpg

Mateo Spak Jenbergsen

Daglig leder
mateo@spak.no
46 90 55 40

Mateo er vår spesialist innen AWS, automatisering og Terraform, og er ansvarlig for flere av våre kunder, med bl.a. utvikling, drift og rådgivning. I hans portefølje finner man kunder som Flymedisinsk Institutt, Proff.no, Helse Stavanger og SolarX.
profile.jpg

Andreas Spak

Konsulent
andreas@spak.no
48 12 91 68

Andreas har over 20 års erfaring som utvikler, arkitekt og tech-lead, og har spesialistkompetanse på migrering, kostnadsoptimalisering, Kubernetes og Kafka. Som konsulent har han bistått kunder både innen privat og offentlig sektor, som Ruter, Aker Solutions, Sparebank 1, Aidn og F-Secure.
profile.jpg

Marielle Carlsson

Konsulent
marielle@spak.no

Marielle er spesialist innenfor bærekraft og miljøspørsmål, med erfaring innen flere virksomhetsområder og med et sterkt komersielt fokus. Hun har kompetanse som omfatter rådgivning og strategiarbeid rundt miljørett og bærekraft, både innenfor IT og andre bransjer. Marielle har hatt roller i selskaper som Cloetta og ABB.