Konsulenter

Spesialister på sky

Vi i Spak Consultants er seniorkonsulenter med over 15 års erfaring fra oppdrag for noen av Norges største bedrifter i både privat og offentlig sektor. Som spesialister på skyteknologi bistår vi våre kunder med tjenester som dekker Devops, rådgivning og arkitektur. Vårt mål er å være kundenes go to guy når komplekse teknologiske oppgaver i skyen skal løses.

Med et sterkt fokus på cloud computing og Devops føler vi oss trygge på å kalle oss spesialister. Som spesialister jobber vi hardt sammen for å levere best mulig verdi for våre kunder! Uansett hvor komplekse behovene til kundene våre er, har vi alltid som mål at våre løsninger i skyen skal være lønnsomme, trygge og pålitelige.
k8s-logo

Kubernetes er en av de mest populære plattformene for clustering og orkestrering av container-baserte miljøer. Som en av forholdsvis få selskaper i Norden er vi et selskap med spesielt stort fokus på å levere konsulenttjenester knyttet til Kubernetes og Docker.

aws-logo

Vi tilbyr tjenester knyttet til rådgivning, utvikling og arkitektur på Cloud-plattformen AWS. Fra tunge migreringsprosjekt til utvikling av IaaS-, PaaS- og SaaS-løsninger med de mest sofistikerte cloud-teknologiene som finnes.

python-logo

Vi har spesialisert oss innen noen få språk og teknologier, noe som skiller oss ut fra andre konsulentselskaper. Python er et av de språk i verden som vokser raskest i popularitet, og mange tunge aktører benytter Python i alt fra webapper til avanserte systemer som f.eks. 3D-modellering, analyseverktøy og AI.

kafka-logo

Data as a Product og Data Mesh er ikke lenger bare buzzwords, men arkitektoniske mønstre som brukes i systemer med krav til å håndtere big data. Kafka er sannsynligvis den mest egnede teknologien for å bringe disse konseptene til live, i virkelige systemer. Vi har mange års erfaring med å jobbe med Kafka, løse oppgaver knyttet til datahåndtering, for våre kunder.

Vil du vite mer?

Legg igjen navn og telefonnummer så tar vi kontakt for mer info om våre tjenester.
mateo-profile.jpg
"Med spisskompetanse innen skyteknologier kan vi hjelpe din bedrift gjennom hele prosessen, fra arkitektur og applikasjonsutvikling, til utrulling i et produksjonsmiljø i skyen."
-
Mateo - Devops