IT-løsninger


Løsninger til fornuftige priser


IT som skaper lønnsomhet!

Programvare er en investering som skal skape økt lønnsomhet. Kravene til morgendagens IT-løsninger er store og utviklingen går med en rasende fart, og satsing innen teknologi har aldri vært viktigere enn nå, uansett bransje. Spak Consultants leverer skreddersydde løsninger innenfor meget kostnadseffektive rammer, med fokus på effektivitet, stabilitet og sikkerhet gjennom hele utviklingsprosessen.

Web og mobil

I løpet av et tiår har vi levert løsninger for web og mobil, til alt fra store offentlige organisasjoner som Forsvaret til små start-ups med noen få ansatte. Uansett størrelse på prosjekt så er vårt fokus alltid rettet mot å levere et produkt som tilsvarer behovet til våre kunder.

Send en epost til andreas@spak.no for et uforpliktende tilbud på utvikling!

fsan.png
fvn
amedia
savant

In-house eller nearshoring

Vi leverer utviklertjenester fra vårt kontor på Rjukan, hvor vi har utviklere og arkitekter på seniornivå. For prosjekter som krever et større antall utviklere tilbyr vi nearshoring, noe som gjør det mulig å kunne tilby svært konkurransedyktige rammer på våre leveranser. Nøkkelpersoner, som løsningsarkitekt og prosjektleder, er lokalisert i Norge, mens mye av utviklingen gjøres hos våre ekstremt kompetente samarbeidspartnere i Slovakia. Vi har også noen utviklere med spesialistkompetanse i Sverige og USA.