Utvikling

IT som skaper lønnsomhet!


Programvare er en investering som skal skape økt lønnsomhet. Kravene til morgendagens IT-løsninger er store og utviklingen går med en rasende fart, og satsing innen teknologi har aldri vært viktigere enn nå, uansett bransje. Spak Consultants leverer skreddersydde løsninger innenfor meget kostnadseffektive rammer, med fokus på effektivitet, stabilitet og sikkerhet gjennom hele utviklingsprosessen.

Web og mobil

Med dagens teknologier innen webutvikling er det kun fantasien som setter grenser for hva man kan lage. At en nettside er responsiv og fungerer på mobil er i dag standard, og med de seneste rammeverkene innen Javascript og teknologi for nettlesere, er det mulig å utvikle moderne og funksjonelle nettløsninger innenfor økonomiske rammer som de fleste bedrifter kan leve med.

Systemutvikling

I over et tiår har vi levert ulike typer løsninger til våre kunder, fra store offentlige institusjoner som Forsvaret til små start-ups med none få ansatte. Uansett størrelse på prosjekt så er vårt fokus alltid rettet mot å levere et produkt som tilsvarer behovet til våre kunder. Vi er spesialister på smidig utvikling innen bl.a. Java, Python, PHP og SQL, og har stort fokus på kritiske områden som sikkerhet, ytelse og data-integritet.

In-house eller nearshoring


Vi leverer utviklertjenester fra vårt kontor på Rjukan, hvor vi har utviklere og arkitekter på seniornivå. For prosjekter som krever et større antall utviklere tilbyr vi nearshoring, noe som gjør det mulig å kunne tilby svært konkurransedyktige rammer på våre leveranser. Nøkkelpersoner, som løsningsarkitekt og prosjektleder, er lokalisert i Norge, mens mye av utviklingen gjøres hos våre ekstremt kompetente samarbeidspartnere i Slovakia. Vi har også noen utviklere med spesialistkompetanse i Sverige og USA.


savant
fsan.png
amedia
tieto