Spak Consultants

Lønnsomhet i teknologi


Spak Consultants AS leverer løsninger og spesialistkompetanse innenfor web- og systemutvikling, med fokus på de tunge teknologiske oppgavene. Med en "hands on" tilnærming og stor faglig tyngde, i tillegg til en kundeportefølje som inkluderer noen av Norges største selskaper innen bl.a. bank og finans, mediabransjen og helsesektoren, er kundene sikret høy kompetanse og stor gjennomføringsevne.

Bakgrunn

IT-gründer og teknolog Andreas Spak har bakgrunn som IT-konsulent, med 15 års fartstid i bransjen, og har hatt oppdrag for noen av Norges største selskaper i privat og offentlig sektor. Spak Consultants, som et in-house utviklerselskap i Telemark, ble stiftet etter at frustrasjonen med pendling frem og tilbake mellom Rjukan og Oslo etterhvert ble for stor. Staben ble i 2018 økt med to utviklere og med det ble drøye 30 år av samlet kompetanse innen web- og systemutvikling samlet under samme tak.

Visjon

Spak Consultants har som målsetning å tilby høyteknologisk kompetanse og funksjonelle digitale produkter til kundene, til en fornuftig pris. Gjennom ekstremt smidige og kostnadseffektive prosesser kan vi tilby en prismodell som gjør at de fleste kundesegment kan investere i teknologi.
profile.jpg
"Jeg kan garantere mine kunder et høyt kompetansenivå kombinert med store ambisjoner om å levere de beste løsningene."
-
Andreas Spak